هفته کتابخانی مبارکباد

به مناسبت هفته ی کتاب و کتابخوانی، جلسه ای با حضور مسئول کتابخانه ی امام جعفر صادق زاهدشهر، در محل مجتمع آموزشی سما برگزار گردید.

در این جلسه که مسئولین سما و دانش آموزان حضور داشتند، با نحوه ی کتابخوانی و استفاده از کتابخانه آشنا و توضیحاتی درباره ی آن ارائه گردید

در شروع برنامه آقای علی خسروانی از دانش آموزان مجتمع آموزشی سما، شعری در رابطه با کتاب و داستانی از گلستان را قرائت‌ نمود که‌ مورد تشویق حضار قرار گرفت.

دکتر دشتی نیز با حضور در این جلسه ضمن خوش آمدگویی و عرض شادباش به حضار، اظهار نمودند، کتاب و کتابخوانی باید جزیی لاینفک در زندگی ما باشد و همه ی ما باید از کتابهای ارزشمند و پر محتوا استفاده کنیم. ایشان ضمن تاکید بر کتابخوانی و برنامه های مرتبط با آن در بین دانش آموزان، اظهار امیدواری نمودند که با تمام تلاش، سعی در غنی سازی کتابخانه ی دانشگاه با تامین کتابهای مورد نیاز، رده ی سنی ابتدایی خواهند نمود

بازگشت1398/08/18