برگزاری جلسه هم اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر با حضور شهردار و شورای شهر

جلسه هم اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی زاهد شهر با حضور رئیس واحد زاهد شهر، شهردار و رئیس شورای اسلامی وتعدادی از کارکنان واحد زاهدشهر در محیطی صمیمی برگزار گردید.

جلسه هم اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی  زاهد شهر با حضور رئیس واحد زاهد شهر، شهردار و رئیس شورای اسلامی وتعدادی از کارکنان واحد زاهدشهر  در محیطی صمیمی برگزار گردید.

سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر از همکاری با شهرداری و شورای شهر  در خصوص چند طرح از جمله احداث بوستان و استخر در شهر خبر داد و افزود دانشگاه آ زاد اسلامی زاهدشهر با داشتن پتانسیل های مناسب و فراوان میتواند تعامل خوبی با مجموعه های اداری و اجرایی شهر به ویژه شهرداری و شورای شهر داشته باشد.

در ادامه احسان پاریزی شهردار زاهدشهر ضمن استقبال از این طرحها ،همکاری بین دانشگاه آزاد و شهرداری را گام مثبتی در جهت تحولات و پیشرفت شهر برشمرد و در خصوص تغییر کاربری  زمین دوهکتاری قول مساعدت و همکاری داد.

درپایان این جلسه دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر نیز آمادگی خودرا برای همکاری و تعامل در عرصه مدیریت شهری و ارائه راهکارهای مناسب جهت برون رفت شهرداری از مشکلات حوزه شهری اعلام کرد.

بازگشت1398/08/19