برگزاری رزمایش مقابله با زلزله

با حضور کارشناس هلال احمر شهرستان فسا در محل مجتمع آموزشی سما زاهدشهر، رزمایش مقابله با حوادث طبیعی از جمله زلزله، برگزار گردید.

در این برنامه علاوه بر آموزش تئوری، به صورت عملی نیز راههای مقابله با این پدیده ی طبیعی به دانش آموزان آموزش داده شد.

دانش آموزان با مراحل و شیوه های مواجهه با این‌ پدیده در محیطی کاملا طبیعی و با موانع موجود، آشنا و مهارتهای لازم را فرا گرفتند.

دکتر دشتی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر و معاونت سما با حضور در این برنامه ضمن تشکر از برگزارکنندگان آن، اظهار امیدواری کردند که آموزشهای لازم به نحوی فراگیر شود، که با آمادگی کامل و استفاده از شیوه های درست مقابله، صدمات و زیانهای ناشی از آن به حداقل برسد.

بازگشت1398/09/03