تکریم از دست اندرکاران موکبهای شرکت کننده در کربلا در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر

در مراسمی که با حضور دست اندرکاران و خادمین امام حسین (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر برگزار گردید، ازفعالین در این امر، تجلیل به عمل آمد.

در مراسم پیاده روی اربعین سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، موکبهای پذیرایی از زوار از تمام نقاط کشور آماده ی خدمت رسانی شدند که در این میان، شهر زاهدشهر و دانشگاه آزاد اسلامی این شهر نیز از این خوان کرم بی نصیب نماند و خادمانی را برای این کار نیک، اعزام نمود

در این مراسم که با منقبت خوانی و ذکر مصیبت امام حسین (ع) و ۷۲ یار باوفای ایشان همراه بود، مداحان و دلسوخته گان به مرثیه خوانی و عزاداری پرداختند.

ذکر مصیبت شهدا و یادآوری آزادگی و فداکاری سرور و سالار شهیدان، و تاکید بر ادامه ی راه و سیره ی شهدای کربلا، از برنامه هایی بود که اجرا گردید.

در پایان ضمن تشکر و قدردانی از عاملین و خدام موکب امام حسین (ع) در کربلا، هدایایی به رسم یادبود، تقدیم گردید.

بازگشت1398/09/03