کارگاه آموزشی مبارزه با آسیبهای اجتماعی

به مناسبت هفته ی مبارزه با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی کارگاه آموزشی با حضور دانش آموزان و والدین با موضوع اعتیاد و بزهکاریهای اجتماعی در محل مجتمع آموزشی سما برگزار گردید

به مناسبت هفته ی مبارزه با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی

در این جلسه که با حضور کارشناسی از نیروی انتظامی برگزار گردید،راههای آشنایی مقابله با آسیبهای اجتماعی تشریح‌ و یادآوری نمودند.

بیانات ایشان حول محور آشنایی دانش آموزان با مواد مخدر و اینکه چطور از آنها دوری کنند و قدرت نه گفتن به پیشنهاداتی بود که بعضا از سوی افراد سودجو و دوستان ناباب به آنها پیشنهاد می شد، قرار گرفت.

خانواده ها نیز با حضور خود در این برنامه، راههای جلوگیری از شیوه هایی را که فرزندانشان می توانند به دام افتادن بزهکاریهای اجتماعی بیفتند، فرا گرفتند.

در پایان دکتر دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر، ضمن تشکر از دست اندرکاران و مشاوران، تاکید کردند که دوران کودکی و نوجوانی بهترین زمان برای آموزش فرزندان جهت رویارویی با مسایل اجتماعی و ایجاد اعتماد به نسل اینده می باشد تا بتوانیم جامعه ای سالم و روبه رشد و به دور از اعتیاد و بزهکاری داشته باشیم

بازگشت1398/09/09