شرکت در گردهمایی بسیجیان شهرستان فسا

به مناسبت گرامیداست هفته ی بسیج، رئیس و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر در تجمع بسیجیان شهرستان فسا در محل مصلی حضور یافته و با دیگر بسیجیان بیعت مجدد خود را با امام، رهبری و شهدا اعلام کردند.

در این مراسم که با سخنرانی امام جمعه ی محترم فسا همراه بود، ایشان حضور بسیجیان در همه ی صحنه ها و داشتن روحیه و تفکر بسیجی را عامل پیشرفت و سربلندی کشور و امت اسلامی دانستند و فرمودند، هرجا تفکر بسیجی وجود داشته باشد، جایی برای عرض اندام بدخواهان و دشمنان چه در داخل و چه در خارج وجود ندارد. روحیه ی بسیجی داشتن، یعنی با تمام وجود خود را وقف انقلاب و کشور کردن است.

وی با یادآوری اغتشاشات اخیر در کشور و اظهار تاسف از این حادثه ی ناگوار فرمودند، اگر حضور بسیجیان در کنار نیروهای خدوم انتظامی نبود، قطعا عواقب ناگواری گریبانگیر کشور می شد، اما بسیج با همان تفکر و روحیه ی ابتدای انقلاب با حضور در صحنه، بار دیگر نشان داد که اجازه نخواهد داد، بدخواهان به اهداف شوم خود برسند

در پایان این مراسم، ضمن تشکر از حضار، شعارهایی بر علیه دشمنان قسم خورده ی این سرزمین، آمریکا، اسرائیل و دیگر دشمنان سر داده و مراسم به اتمام رسید

بازگشت1398/09/09