ان هذا القران یهدی للتی هی اقوم و یبشرالمومنین الذین یعملون الصالحات، ان لهم اجرا کبیرا

به منظور الگو برداری و آشنایی با مفاهیم قرآنی، هر روز بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در محل نمازخانه ی دانشگاه آزاد اسلامی، محفل انس با قرآن برگزار گردید.

در این برنامه که هر روز از هفته کارکنان و اساتید یا دانش آموزان شرکت می کنند،  هر روز ضمن روخوانی قرآن با مفاهیم آن نیز آشنا شده و در فهم و یادگیری آن می کوشند.

دکتر دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر اظهار امیدواری کردند، آموزه های قرآنی در تمام شئون زندگی ما ساری و جاری و با الهام از دستورات الهی بتوانیم به سعادت حقیقی دست یابیم.

بازگشت1398/09/19