بیانیه ی دکتر سید ابراهیم دشتی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا
به نمایندگی از کلیه دانشگاهیان دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدشهر
انالله و انا الیه راجعون
امیر قافله ی عشق، به خیل همرزمان عاشقش پیوست.
بار دیگر بوی عطر شهادت در فضای ایران پیچید و عاشقان این مسیر را با خود همراه نمود.

به نمایندگی از کلیه دانشگاهیان دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدشهر

انالله و انا الیه راجعون

امیر قافله ی عشق، به خیل همرزمان عاشقش پیوست.

شهادت بزرگ مرد ایران زمین، اسوه ی آزادیخواهان جهان، برگ زرین دیگری بود که بر قاموس پر افتخار این مرز و بوم، ورق خورد.

بزرگمردی که هدفی جز رضای خدا و نجات مردم ستمدیده در نظر نداشت. نستوهی که رفتن به زیر بار ظلم شیاطین را بر نمی تابید و تمام وجود و هستی خود را در طَبَق اخلاص نهاد و رسید، به آنچه آرزویش بود و با دیدگان اشکبار از  معبودش طلب می کرد.

شهادت سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده ی ایشان و مردم شهیدپرور و قدرشناس تسلیت عرض می نماییم.

روحش شاد، یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.

۱3 دی ماه ۱۳۹۸

بازگشت1398/10/15