مراسم بزرگداشت سپهد حاج قاسم سلیمانی

به مناسبت عروج ملکوتی سردار نامی ایران، اسوه ی آزادگان و آزادیخواهان جهان، سردار سپهبد قاسم سلیمانی، مراسمی بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با حضور مسولین شهر و ریاست، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

سردار نامی ایران زمین، آسمانی شد.

در این مراسم که با سخنرانی قهرمان عباسی امام جمعه ی زاهدشهر همراه بود، ضمن برشمردن ویژگیهای منحصر به فرد انسانی و اخلاقی آن یار سفر کرده، تداوم راه ایشان که همانا مبارزه با ظلم ستیزی بود، بیان گردید.

عباسی امام جمعه ی زاهدشهر، ایشان را یکی از مردان آزاده ای دانست که همواره در راه تعالی و  عزت میهن، حفظ انقلاب و پیروی از نایب برحق امام زمان، آیت الله العظمی، الامام خامنه ای قدم بر می داشت و روحیه ی استکبارستیزی را سرلوحه ی کار خود قرار داد.

وی اظهار داشت، حضور وی در تمام عرصه های اجتماعی و رفع مشکل محرومان از ویژگیهای برجسته ی شخصیت ایشان دانست و شهادت بزرگترین هدیه ای بود که خداوند به ایشان عطا نمود و اگر سرنوشتی غیر از این برایش رقم میخورد، در حق وی اجحاف  شده بود. توجه و دقت در شناسایی تبلیغات سوئ و مسموم از طرف اجانب و دشمنان صهیونیستی و آمریکایی نکته مهم دیگری بود که ایشان تاکید داشتند برای حفظ جایگاه سردار رشید اسلام، باید مورد توجه قرار گیرد.

ادامه دادن راه ایشان که روشن ترین مسیر در راه کسب آزادی و سربلندی کشور می باشد، ارزشمندترین کاریست که می توان برای ماندگار کردن یاد و نام ایشان، انجام داد.

دکتر سید ابراهیم دشتی نیز در این مراسم با برشمردن ویژگیهای اخلاقی ایشان، بر ادامه ی راه و اهداف ایشان تاکید نموده و ایشان را یکی از چهره های ماندگار تاریخ معاصر کشور دانستند.

بازگشت1398/10/15