مراسم بزرگداشت سپهد حاج قاسم سلیمانی در مسجد صاحب الزمان زاهدشهر

در مراسم بزرگداشتی که در مسجد صاحب الزمان زاهدشهر با حضور پرشور و گسترده ی اقشار مختلف مردم، با تلاوت قرآن و مرثیه خوانی در رثای سردار دلها برگزار گردید.

راز ماندگاری سردار سلیمانی اخلاص ایشان بود

ریاست، کارکنان، اساتید، دانشجویان، آموزگاران و دانش آموزان مجتمع آموزشی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر نیز در این مراسم پرشور شرکت کرده و قدردان تلاشهای سردار سلیمانی بودند.

جمالی زاده امام جمعه ی محترم شهرستان فسا در سخنرانی خود با محکوم کردن حمله ی تروریستی آمریکا علیه فرزندان اسلام و ایران، فرمودند:

ترور و تروریسم در هر شکل و قالبی، محکوم و منفور است و اقدام به چنین اعمالی نشانه ی عجز و ناتوانی کسانی هست که دست به چنین اعمالی می زنند.

وی افزود: راز ماندگاری سردار سلیمانی اخلاص ایشان بود.

اخلاص در عمل، اخلاص رفتار و اخلاص در گفتار، سه ویژگی مهمی بود که به طور کامل در شخصیت وجودی ایشان نمود و بروز کرد. عمل گرایی و اعتقاد به الطاف الهی بود که توانست شخصیتی چون قاسم سلیمانی را اینچنین محبوب دلها کند. اینکه تمام ایران داغدار و عزادار این فرزند شایسته ی کشور هستند، خود نشان دهنده‌ ی این است که وی سالم زیست و دنیای خود را با تمام موقعیت و شرایط مناسبی را که داشت و می توانست از آنها نهایت استفاده ی شخصی به عمل آورد، فدای عزت اسلام، ایران و آزادیخواهان جهان کرد. سردار سلیمانی بزرگ مرد تاریخ معاصر ایران است که از حافظه ی تاریخی این مرز و بوم پاک نمی شود و همیشه در اذهان مردم ماندگار خواهد شد.

وی با شمردن خصایل نیکوی ایشان، اعتقاد به اسلام، قرآن و پیرو ولایت را از ویژگیهای برجسته و بارز ایشان دانست و در راهی که قدم گذاشته بود، تنها چیزی که مورد نظر و هدفش بود، رضای خدا بود و در این راه جان خود را نثار اسلام و مردم کشورش کرد.

در پایان این مراسم حاضرین در نماز جماعت شرکت کرده برای شادی جانباختگان این حمله ی تروریستی دعا کردند.

بازگشت1398/10/17