رایزنی با مسئول صنف گلخانه داران استان فارس

در جلسه ای که با حضور دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر و رضا قاسمی، رئیس کمیته امداد امام خمینی، و کارشناسان هر دو نهاد با مهندس بلاغی رئیس صنف گلخانه داران استان فارس، در محل کمیته ی امداد امام خمینی برگزار گردید، نحوه ی اجرایی کردن تفاهم نامه ی همکاری در خصوص کارآفرینی با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته ی امداد امام خمینی زاهدشهر به بحث گذاشته شد و رفع موانع و راهکارهای اجرایی شدن طرح، که یکی از آنها احداث خط لوله ی گاز بود، مورد بررسی قرار گرفت.

لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1398/10/23