برگزاری مراسم شهادت حضرت فاطمه در نمازخانه واحد زاهدشهر

فاطمه اختری تابناک در میان زنان دنیاست

به مناسبت سالروز شهادت بی بی دو عالم، حضرت فاطمه ی زهرا (س)، مجلسی به مدت سه روز، با حضور امام‌ جمعه ی محترم زاهدشهر، ریاست و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، دانش آموزان و مسئولین مجتمع آموزشی سما در نمازخانه ی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر برگزار گردید. در این مراسم که با قرائت زیارت عاشورا و مرثیه خوانی همراه بود، عباسی امام جمعه ی محترم زاهدشهر، نیز در بیاناتی از مکارم اخلاقی حضرت زهرا (س) یاد کرده و سخنرانی نمودند. ایشان فرمودند که مهمترین شرط برای اثبات علاقه به یک شخصیت آن است که موافق عقاید و سبک زندگی او باشیم. ما اگر ادعا می کنیم که طرفدار و پیرو حضرت فاطمه هستیم، می بایست در عمل ثابت کرده و به تمام آنچه آن بزرگوار اعتقاد داشتند، پایبند باشیم. وی یکی از مهمترین دلبستگی های آن حضرت را تلاوت قرآن دانستند و خاطر نشان نمودند آنچه را که قلب حضرت زهرا از ما خشنود می گرداند تلاوت زیاد قرآن است که منشا خیر و برکت در زندگی شخصی و اجتماعی می گردد.

بازگشت1398/11/08