در آعاز دهه فجر دیدار مسئولان زاهدشهر با نماینده ولی فقیه

در آعاز دهه فجر دیدار مسئولان زاهدشهر با نماینده ولی فقیه

با فرارسیدن ایام مبارک دهه ی فجر و پیروزی انقلاب اسلامی مسئولان شهر، دیداری با امام جمعه ی محترم زاهدشهر انجام دادند.

در این دیدار ضمن تجدید بیعت با آرمانهای امام و رهبری، بر ادامه ی راهشان تاکید شد. عباسی امام جمعه ی زاهدشهر ضمن خوش آمدگویی به حضار، با توصیف دستاوردهای انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) این رویداد را یکی از حوادث نادر خواند و از همه ی مسئولان و دست اندرکاران خواست تا با عزمی راسخ، در تداوم راه و پایبندی به آرمانهای انقلاب، همت نمایند.

بازگشت1398/11/13