زنگ انقلاب در زاهدشهر

به مناسبت فرارسیدن ماه بهمن، ماه پیروزی خون بر شمشیر، و همزمان با شروع آغاز دهه ی مبارک فجر، زنگ‌ انقلاب با حضور مسئولان شهر زاهدشهر در یکی از مدرسه های زاهدشهر به صورت نمادین صدا درآمد.

این مراسم که مسئولین ادارات، نهادها، روحانیت معظم و دانش آموزان حضور داشتند، امام جمعه ی محترم زاهدشهر و رئیس محترم اداره آموزش و پرورش شیبکوه، سخنرانی نموده و انقلاب اسلامی ایران را زمینه ساز ظهور انقلاب بزرگ حضرت ولیعصر (عج) و نسل نو ظهور انقلاب را آینده سازان مملکت و سرمایه های عظیم این‌ مرز و بوم دانستند و حفظ روحیه ی نشاط و خودباوری که از شعائر اصلی انقلاب اسلامی بود، را از مهمترین اهدافی دانستند که در زمینه ی پرورش نسل جوان باید مورد توجه خاص قرار گیرد.

بازگشت1398/11/13