دیدار کارکنان با امام جمعه ی محترم زاهدشهر

به مناسبت ایام‌ مبارک دهه ی فجر، رییس و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر با امام جمعه ی محترم، دیدار کردند. در این دیدار قهرمان عباسی، ضمن تبریک فرارسیدن ایام الله دهه ی فجر، فرمودند همانطور که دانشگاه در پیروزی انقلاب اسلامی موثر بود، در تداوم و پایداری آن‌ هم‌ باید تاثیرگذار باشند

به مناسبت ایام‌ مبارک دهه ی فجر، رییس و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر با امام جمعه ی محترم، دیدار کردند. در این دیدار قهرمان عباسی، ضمن تبریک فرارسیدن ایام الله دهه ی فجر، فرمودند همانطور که دانشگاه در پیروزی انقلاب اسلامی موثر بود، در تداوم و پایداری آن‌ هم‌ باید  تاثیرگذار باشند. دانشگاهیان باید همیشه در صحنه باشند و با حضور خود آینده ای روشن را فراروی مردم و کشور اسلامی ایران قرار دهند.

بازگشت1398/11/15