دیدار کارکنان دانشگاه با خانواده ی معظم شهدا

به مناسبت ایام الله دهه ی مبارک فجر، رییس و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر و مدیریت مدرسه ی سما، دیداری با خانواده ی معظم شهدا داشتند.

در این دیدار دکتر دشتی ضمن تبریک ایام الله دهه ی فجر، شهدا را مظهر عزت، افتخار و سربلندی میهن و خانواده ی معظم شهدا را نماد صبر و ایستادگی دانستند.

ایشان شهادت در راه حفظ دین و میهن را افتخار بزرگی دانستند که نصیب هرکسی نمی شود و حفظ و تداوم آرمانهای بزرگ شهدا را وظیفه ی خود و دیگران دانشته و از خانواده های معظمشان قدردانی نمودند. مادر شهیدان عابدی با یادآوری خاطره ی فرزندان شهید خود، ابراهیم و اسماعیل عابدی، جریان ساخت پایگاه بسیج را که با پیگیریهای این عزیزان و اعزام بسیجیان به جبهه های نبرد حق علیه باطل بود را بیان کردند که حاضرین را تحت تاثیر قرار داد.

بازگشت1398/11/15