پیگیری روند طرح کارآفرینی با کمیته امداد امام خمینی (ره)

در جلسه ایی با حضور دکتر دشتی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر، قاسمی رییس کمیته ی امداد امام خمینی (ره) و دکتر حیدرپور رییس انجمن آلوئه ورا کاران در راستای پیگیری تفاهم نامه کشت گلخانه ایی انجام گرفت، عباسی امام جمعه ی محترم زاهدشهر و  منصفی فرمانده ی قرارگاه بسیج منطقه ی شیبکوه نیز جهت رفع بیکاری با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی و مددجویان کمیته در محل کمیته ی امداد شرکت نمودند. مسئولان کمیته امداد و دانشگاه آزاد اسلامی روند اجرایی کارآفرینی در قالب طرح تولیدات گلخانه ای را پیگیری و با رایزنی ها و برنامه های پیشنهادی، مراحل تسریع انجام طرح، مورد بازبینی و بررسی قرار گرفت.

لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1398/12/21