احداث باغ در زمینهای دانشگاه آزاد اسلامی

احداث باغ در زمینهای دانشگاه آزاد اسلامی
پیروی همکاری و مساعدت مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی فارس بخصوص ریاست استان جناب آقای دکتر پیش قدم، در جلسه ای که با حضور دکتر دشتی رئیس *دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر* ، آقایان مهندس طواحنی مسئول باغبانی و مهندس کریمی مسئول زراعت جهاد کشاورزی بخش شیبکوه در محل زمین دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید، نحوه ی *احداث باغ* ، نوع و ارقام مناسب درختان، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رایزنی های لازم انجام شد. ریاست دانشگاه خاطرنشان کردند که با احداث باغ استفاده ی بهینه و حداکثری از زمینهای دانشگاه صورت خواهد گرفت و طرح آبیاری تحت فشار قابل اجرا خواهد شد که با اجرای این طرح علاوه بر جذب حدود یک میلیارد تومان حمایت مالی دولت، در استفاده ی بهینه از آب نیز قدم موثری برداشته خواهد شد.

لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1398/12/26