هرس به منظور رشد بهتر گلهای محمدی

هرس گلهای محمدی در زمینهای دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به پخش شدن دانه های درختان اکالیپتوس و رشد بی رویه ی آن که مانع از رشد مناسب و محدود شدن بازدهی گلها می گردد، این درختان هرس گردید.

کشت گل محمدی بر اساس کارشناسی های انجام شده و رایزنی های دکتر دشتی رئیس *دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر* و آقای محمدحسین حمیده با مساعدت مسولین استان و همکاری جهاد کشاورزی با درخواست یارانه دولتی در اسفند ۹۷ کشت شد. این محصول کم هزینه و مناسب، مقرون به صرفه و دارای بازار فروش می باشد. دکتر دشتی خاطر نشان کرد در آینده نیز با گرفتن بودجه و یارانه قصد توسعه کشت این محصول را داریم.

لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1398/12/26