افزایش ضریب ایمنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

به منظور حفظ جان دانشجویان و دانش آموزان سما و بالا بردن ضریب ایمنی، *دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر* ، با راهنمایی مسول حراست استان جناب آقای منصوری و کارشناسان آتش نشانی بخش شیب کوه، چندین کپسول آتش نشانی دیگر خریداری و آموزشهای مستمر به کارکنان، دانش اموزان و معلم ها انجام گردید.

همچنین طول نرده های محافظ راه پله ها افزایش یافت، تا *امنیت تردد* برای دانش آموزان فراهم گردد.

دکتر دشتی در این خصوص اظهار داشت، تلاش میکنیم تا بودجه های لازم را برای انجام اقدامات بعدی و بیشتر از آنچه تاکنون انجام شده است، فراهم کنیم و تمام امکانات و آموزشهای لازم را برای ایجاد امنیت دانش آموزان و دانشجویان جهت اطمینان خاطر برای خانواده ها مهیا خواهیم نمود
لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1398/12/28