برگزاری کلاسهای آموزشی بصورت آنلاین

با سلام احتراما به اطلاع میرساند طبق بخشنامه ۱۰/۱/ص/۹۸ مورخ ۹۹/۱/۲ رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی؛ کلیه اساتید موظف هستند کلاسهای درسی خود را از تاریخ ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ به صورت آنلاین در ساعت مقرر طبق برنامه ترمی برگزار نمایند. ضمنا در صورت نیاز می توانند کلاس جبرانی را به صورت آفلاین در زمان تعطیلات نوروزی (از ۶ تا ۱۵ فروردین) برگزار نمایند. اساتید و دانشجویان محترم در صورت نیاز می توانند با مدیر گروه در مورد ساعت کلاسهای جبرانی هماهنگ کنند. و پشتیبان محترم با سرکار خانم سجادی با شماره ۰۹۱۷۸۳۲۶۵۰۰ومدیر گروه الکترونیک سرکار خانم فاموری با شماره ۰۹۱۷۳۳۰۲۰۸۲جهت هرگونه سوال هماهنگ نمایند. ضمنا حضور و غیاب از ۱۶ فرودین در کلاسهای آنلاین انجام می شود.

بازگشت1399/01/05