لزوم همکاری بیشتر با بخش خصوصی در سال جهش تولید

در پاسخ به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اهتمام به شعار سال ۹۹ که توجه و تاکید بر جهش تولید نمودند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر نیز به این امر توجه ویژه می نماید.

دکتر دشتی ضمن تبریک سال نو، اظهار داشتند که به یمن فرمایشات و راهنماییهای معظم له در سال جدید، رایزنی های ویژه ای در خصوص جذب همکاری و سرمایه گذاری بخش خصوصی و کارآفرینان که انجام گرفته بود با تمرکز ویژه ادامه خواهد یافت.

با توجه با اینکه در سال گذشته، اقداماتی در خصوص درآمدهای غیرشهریه ای در بخش کشاورزی و احداث باغ و گلخانه انجام شده است، در سال جدید نیز برنامه های تحقیقاتی و علمی در جهت جهش تولیدات انجام خواهد گرفت.

وی حضور سرمایه گذاران و کارآفرینان بخش خصوصی را در جهت جهش تحقق این امر لازم و ضروری دانسته و برای اینکه بخش خصوصی حضور فعالی در این عرصه داشته باشد، دانشگاه تمام امکانات و ظرفیتهای خود را در جهت تحقق و ایجاد مراکز رشد و سراهای نواوری در جهت درآمدزایی که منافع قابل توجهی برای دانشگاه و مردم منطقه دارد، به کار خواهد گرفت.

لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1399/01/11