تکریم ایتام با همکاری کمیته امداد امام خمینی زاهد شهر

با فرا رسیدن هفته ی کرامت، *دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر* در کنار کمیته ی امداد امام خمینی، در این طرح مشارکت‌ نمود.
این برنامه که با هدف تکریم از ایتام و کودکان بی سرپرست انجام گرفت، با رعایت اصول کامل بهداشتی و حضور مسئول بهداشت و دیگر مسئولین شهر، پخت غذا انجام و در اختیار این خانواده ها قرار داده شد.

دکتر سید ابراهیم دشتی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر، با بیان این موضوع که تکریم ایتام یکی از سیره های نیکوی ائمه می باشد حضور و مشارکت در این برنامه ها را به خصوص در این ایام ماه مبارک رمضان، رحمتی از سوی خداوند دانست و اظهار امیدواری کرد  روزی بیاید که هیچ کودک بی سرپرست و نیازمندی در جامعه نباشد.

بازگشت1399/02/25