آغاز به کار مدرسه سما زاهدشهر

با شروع فعالیت مجدد مدارس، *مدرسه ی سما* نیز فعالیت خود را با هدف رفع اشکال در مدت برگزاری کلاسها به صورت الکترونیکی، با حضور دانش آموزان و با رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز نمود.
با شروع این برنامه تمام دست اندرکاران سما در مدرسه حضور داشته و در کنار دانش آموزان به رفع ایراد و اشکال آنها پرداختند.

یادآوری دروس گذشته با حضور آموزگار و دانش آموزان به صورت چهره به چهره و رفع اشکال آموزشی دانش آموزان از مهمترین اهداف این طرح است که با جدیت تمام دنبال می شود...
دکتر سید ابراهیم دشتی رییس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر و معاونت سما، در بازدید از روند برگزاری کلاسها اظهار نمودند، حفظ سلامت دانش اموزان و کارکنان در کنار پیشرفت تحصیلی و بالا بردن کیفیت آموزشی دانش آموزان از مهمترین اهداف ماست و در این رابطه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست

لینک منشر شده در آنا

بازگشت1399/02/30