۳۱ اردیبهشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گرامیباد

باعث افتخار است برای جامعه ی علمی کشور، تاسیس یکی از بزرگترین مراکز آموزشی که حق بزرگی در تربیت نخبگان و چهره های علمی کشور بدون پشتوانه ی بودجه ی دولتی، بر گردن جامعه ی علمی دارد. دانشگاه آزاد با توجه به استقلال مالی که از بدو تاسیس سرلوحه ی کار خود قرار داد، با به کارگیری نخبگان علمی در تمام زمینه ها مسیر رشد و ترقی خود را تا به امروز پیموده و بسیاری از چهره های علمی، فرهنگی، سیاسی از دامان آن برخاسته اند.
این نهاد نه تنها باری بر دوش دولت و جامعه نمی باشد، بلکه همیار و همراه تمام ارکان دولت بوده و الحق و الانصاف توانسته است راهگشا و حلال بسیاری از مشکلات موجود در جامعه باشد.
سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی را صمیمانه به خانواده ی بزرگ‌ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک عرض کرده، توفیق روزافزونتان را از خداوند منان خواستارم.
دکتر سیدابراهیم دشتی، رییس  *دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

بازگشت1399/02/31