اهدای عضو، اهدای زندگیست

وقتی نگاه خسته و نالان خانواده ای دردمند بر بالای جسم ناتوان و بی جان عزیزشان را می بینی، دنیایی غم بر دل انسان وارد می شود و خانواده ای داغدار.
اما در پشت این حادثه ی تلخ، امید به زندگی، امید به جان بخشی، خود را نشان می دهد و یک نفر فدای چندین نفر شده و حیات و زندگی دوباره را نوید می دهد.
چه بزرگوار و صبورند خانواده هایی که می گذرند، می بخشند و زندگی را با تمام وجود به همنوعان هدیه می دهند تا زنده باشد برای همیشه، عزیزی که دیگر در میانشان نیست.
به مناسبت روز اهدای عضو دکتر سید ابراهیم دشتی رییس *دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر،* ضمن تبریک و گرامیداشت این روز بزرگ، خانواده های اهداکننده ی عضو را از بهترین نوع بشر دانستند و اظهار نمودند کار آنها را با هیچ مقیاس و معیاری نمیتوان اندازه گیری کرد و سنجید. پاداش چنین‌ کار بزرگی را فقط خداوند می تواند هدیه کند. ایشان کسب رتبه ی اول در اهدای عضو توسط مردم شهرستان فسا، به ویژه منطقه ی شیبکوه را بزرگترین افتخاری دانست که نصیب مردم فهیم و با گذشت این خطه از کشورمان شده است. وی اظهار امیدواری کرد که شاهد روزی باشیم که هیچ دردمند و بیماری بر روی تخت بیمارستان نباشد و سلامتی و تندرستی هدیه ای از درگاه خداوند باریتعالی به تمام بندگانش باشد.

بازگشت1399/02/31