روز قدس روز اسلام است

در پی لبیک به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) و فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی الامام خامنه ای، مبنی بر زنده نگه داشتن روز قدس و حمایت از مردم مظلوم فلسطین در مقابله با زیاده خواهی های رژیم خونخوار، منحوس و غاصب صهیونیستی، همگام با دیگر آحاد جامعه، اقدامات ضد بشری این رژیم سفاک را محکوم می کنیم.

هرچند بنا به دلیل وجود ویروس کشنده ی کرونا امکان حضور در خیابانها مثل سالهای گذشته نیست، اما همچنان کینه از غاصبان سرزمین مقدس بیت المقدس در دل مسلمانان وجود دارد و منتظر فرصتی هستند تا با امر نایب برحق امام زمان (ع) ریشه ای این جرثومه ی فساد را برای همیشه از روی زمین برداشته و جهان را از وجود پلید آنان پاک نمایند.
روز قدس مربوط به تمام مسلمانان و آزادیخواهان جهان، و سرزمین قدس و فلسطین‌ پاره ی تن جهان اسلام می باشد.

بازگشت1399/03/02