برداشت دانه های روغنی کلزا در زمینهای دانشگاه آزاد اسلامی

در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص خودکفایی در تولید دانه های روغنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با همکاری و مجوز مسولین استان قسمتی از زمینهای کشاورزی را به کشت این‌ محصول ارزشمند اختصاص داد.

خودکفایی کشور و قیمت مناسب و بازار فروش در زمینه ی داشت این محصول باعث گردیده است تا دانشگاه توجه خاص و ویژه ای در خصوص کشت و تولید آن داشته باشد.
دکتر سیدابراهیم دشتی در این خصوص اظهار نمودند تمام تلاش خود را در جهت بهره برداری حداکثری از امکانات موجود در خصوص محصولات را در دستور کار داریم و انشاالله بتوانیم در کشت تمام محصولات در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه نهایت استفاده و بهره وری را داشته باشیم.

لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1399/03/07