برگزاری کارگاه توسعه معنویت و تربیت دینی

کارگاه توسعه معنویت و تربیت دینی با حضور آیت الله العظمی دکتر بهشتی عضو مجلس خبرگان رهبری و حجت الاسلام والمسلمین عباسی نماینده ی ولی فقیه و امام جمعه ی زاهدشهر و ریاست و کارکنان دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر برگزار گردید.

هدف از برگزاری این کارگاه روشنگری و هدایت دانشگاهیان در زمینه کسب معارف و فضایل اخلاقی بود. دکتر بهشتی در سخنانی اظهار نمودند توجه و تاکید بر فضایل اخلاقی و اخلاق اسلامی که همانا تزکیه نفس و تقوا می باشد، راه برای کسب درجات متعالی انسانیت را باز و سدی در راه گرفتار شدن به رذایل اخلاقی می باشد. عدم وجود اخلاق اسلامی زمینه ساز بروز صفات ناپسندی از جمله حسد، کینه، بخل و خودخواهی شده که تداوم چنین رفتارهایی انسان را به قهقرا می کشاند. کلیه کارکنان و مدیران باید حق الناس را در نظر بگیرند و کارهای ارباب رجوع را قانونی و در سریع ترین زمان ممکن انجام دهند و هر کس باید کارها و وظایف خویش در جایگاه خود را تمام و کمال انجام دهد.

حجت الاسلام عباسی امام جمعه ی زاهدشهر نیز در سخنانی رمز موفقیت و به کمال رسیدن انسان را پیروی از دستورات ائمه و سیره ی نبودی دانستند. دکتر سید ابراهیم دشتی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر نیز ضمن تشکر از حضار و میهمانان گرامی، اظهار نمودند، با تاصی به دستورات و احکام دینی و استفاده از راهنمایی های روشنگرانه و نکات اخلاقی دینی، عوامل مهم و تاثیرگذاری هستند که ضمانت رسیدن به سعادت و سربلندی در دنیا و آخرت را تضمین‌ می نمایند.

لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1399/03/13