برگزاری مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره)

به مناسبت سالگرد درگذشت حضرت امام خمینی (ره)، مراسم بزرگداشتی با حضور کارکنان و ریاست دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با رعایت فاصله ی اجتماعی، برگزار گردید‌.

در این برنامه که با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عباسی امام جمعه ی محترم زاهدشهر برگزار گردید، اظهار نمودند انقلاب ما با انقلابهای دیگری که در سایر نقاط جهان به وقوع پیوست، تفاوت بسیار دارد. انقلابهای دیگر جنبه ی مادی داشتند، در حالیکه در انقلاب سال ۵۷  ایران، عصاره و ذات این حرکت عظیم، معنویت و دین حکمفرما و مادیات را تحت الشعاع خود قرار داد.

وی خصایل نیکو و والای امام را تشریح نمودند و اخلاص در عمل و پایبندی به اخلاق دینی، مهمترین ویژگیهایی بود که امام خمینی در وجودشان قرار داشت.

اتکا به نیروی لایزال الهی و به حساب نیاوردن دشمنان و بدخواهان در زمان جنگ و شرایط سختی که برای کشور به وجود آوردند، سیره ای بود که برای نسلهای بعد در پرتو افکار ایشان به ارث گذاشته شده است.

در این مراسم، ذکر مصیبت و عزاداری توسط آقای باعزت ذاکر اهل بیت، برگزار و حضار را به فیض رساندند.

بازگشت1399/03/13