محصول گندم دانشگاه برداشت گردید

با فرا رسیدن فصل برداشت گندم، این کار در زمینهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز انجام گردید.

محصول گندم دانشگاه برداشت گردید
تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت این محصول از ابتدای امر، تا زمان برداشت آن با همکاری و مجوز استان و مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر انجام و به پایان رسیده است.
کم کردن هزینه ها و نظارت بر روند انجام کار توسط مسئولین دانشگاه از مهمترین اهدافی بود که انجام شد.
دکتر سید ابراهیم دشتی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر گفت:
از آنجایی که در سیاستهای کلی دانشگاه آزاد اسلامی، درآمدهای غیر شهریه ای با تاکید بر کارهای تحقیقاتی و نوبنیان در کنار شهریه ها مورد توجه قرار گرفته است، و تاکید فراوان بر این اصل گردیده، ما نیز توجه خود را بر این امر متمرکز و تلاش خود را در جهت توسعه ی زیرساختهایی برای کسب درآمدهای غیر شهریه ای با محوریت تحقیقات خواهیم‌ نمود. در همین راستا روش کشت مکانیزه که برای اولین بار در منطقه انجام گردید، منجر به صرفه جویی میزان قابل توجهی بذر در زمان کاشت و بهره وری بیشتر از زمینهای زیر کشت شد.

لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1399/03/25