راه اندازی ایستگاه سلامت در واحد زاهدشهر

همزمان با شروع برگزاری امتحانات پایان ترم در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر، ایستگاه سلامت با همکاری مرکز درمان بستر امام سجاد (ع) زاهدشهر برگزار و از دانشجویان قبل از ورود به جلسه تست تب گرفته و با اهدا ماسک و ضد عفونی نمودن دستها امتحانات را شروع نمودند.

لازم به ذکر است که اکثر این مواد و لوازم بهداشتی از طرف مرکز درمان بستر امام سجاد و بنیاد خیریه ی خیرین زاهدشهر تامین و مورد مصرف قرار گرفت.
دکتر دشتی ضمن بازدید از این اقدام، و عرض خسته نباشید به دست اندرکاران این امر، اظهار نمودند:
با توجه به شیوع ویروس کرونا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر تمام تلاش خود را برای تامین سلامت دانشجویان و کادر دانشگاه خواهد نمود. ایشان از طرف خود و کارکنان دانشگاه تشکر صمیمانه از مردم فهیم و بافرهنگ زاهدشهر نموده و آرزوی سلامتی و بهروزی برای همه ی مردم خونگرم این دیار نمودند.

لینک منتشرشده در آنا

بازگشت1399/03/26