برگزاری امتحانهای مجازی در واحد زاهدشهر

بنام خدا
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم و دانشجویان عزیز
✅موضوع: برگزاری امتحانهای مجازی واحد زاهدشهر✅

⬅️با توجه به افزایش مبتلایان به کرونا ویروس در شهرستانهای استان فارس و تصمیم شورای روسای استان مبنی بر برگزاری امتحانات بصورت مجازی به جهت اهمیت سلامت کارکنان، اساتید و دانشجویان محترم موارد مد نظر به شرح زیر ایفاد می گردد:
1.⏪امتحانات تمامی مقاطع بصورت مجازی خواهد بود.
2.⏪تمامی امتحانات بصورت تستی ، تشریحی و یا تستی- تشریحی خواهد بود و نیازی به حضور استاد و دانشجو در واحد نخواهد بود.
3.⏪امتحانات از روز دوشنبه دوم تیرماه با همان برنامه قبلی بصورت مجازی ادامه خواهد یافت.
4.⏪ امتحانات از دست رفته 31 خرداد و یکم تیرماه به ترتیب به روزهای 12و19 تیرماه انتقال خواهد یافت.
5.⏪اساتید محترم مطابق با فایلها و فیلمهای آموزشی اقدام به طرح سوالات تستی و تشریحی حداکثر تا سی و یکم خردادماه می نمایند.
6.⏪تمامی امکانات نرم افزار word مانند تایپ فرمول و دیگر موارد خواسته شده در تایپ سوالات قابل دسترسی بوده و لذا میتوان از فرمولها نیز استفاده کرد.
7.⏪با توجه به این که سوالات تستی طرح شده توسط اساتید برای هر دانشجو به تصادف توسط سیستم انتخاب شده و حتی گزینه ها تغییر میکند لذا با توجه به نوع زمانبندی امتحان امکان سواستفاده به حداقل رسیده و جای نگرانی نیست.
8.⏪دانشجویان می بایست در هنگام پاسخگویی از عدم قطع اینترنت و داشتن کامپیوتر یا موبایل سالم مطمین بوده تا در حین پاسخگویی به مشکلی مواجه نشوند.
9. ⏪درخصوص دانشجویانی که در طرح تعاون دانشجویی از واحدزاهدشهر شرکت نموده و در واحد دیگری امتحان میدهند ازاین پس مانند سایر دانشجویان در منزل خود به سوالات با توجه به زمانبندی امتحانات پاسخ داده و از طرح تعاون خارج میشوند و نیاز به انجام کار خاصی جهت انصراف از طرح نمی باشد.
10.⏪دانشجویان دیگر واحدها در استانهای دیگر که امتحانات آنها حضوری می باشد و واحد زاهدشهر را بعنوان طرح تعاون دانشجویی انتخاب نموده اند میتوانند مطابق قبل به واحد زاهدشهر مراجعه نموده و امتحان دهند.

11.⏪دانشجویانی که کارت ورود بجلسه ندارند ، در اسرع وقت نسبت به پرداخت بدهی و دریافت کارت  اقدام نمایند ، لازم بذکر است فقط دانشجویانی می توانند در آزمون آنلاین شرکت کنند که کارت ورود بجلسه خود را از سیستم اخذ نموده اند.

با تشکر از همکاری شما خواهشمندم به همه همکاران و دانشجویان اطلاع رسانی گردد.

بازگشت1399/03/30