درخشش دانش آموز مدرسه ی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر در مسابقه ی کتابخوانی

مسابقه ی کتابخوانی با عنوان سلام ای ستاره ها با حضور دانش آموزان در مقطع ابتدایی منطقه ی شیبکوه برگزار گردید.
در این مسابقات آرمین نجفی پور دانش آموز پایه ی سوم ابتدایی از مدرسه ی سما، موفق به کسب مقام اول در بین شرکت کنندگان شد.

این موفقیت را به این دانش آموز عزیز، مدیر، آموزگاران مدرسه ی سما و خانواده ی محترم ایشان تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون برای ایشان از خداوند، مسئلت دارم.

دکتر سید ابراهیم دشتی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر.

بازگشت1399/04/01