هفته ی قوه قضاییه مبارکباد

در دیداری که کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با آقای عزیزی رییس دادگاه شیب کوه به مناسبت هفته قوه قضاییه داشتند، ضمن تبریک به ایشان و همکارانشان و تشکر از همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر در این مدت، قاطعیت، صداقت و همدلی را از خصوصیات برجسته ی پرسنل دادگاه زاهدشهر دانستند. برخورد مناسب و رفع مشکلات مردم در محدوده ی دادگاه و حل آنها با صلح و سازش، از نقاط قوت ایشان و مجموعه ی تحت نظر ایشان دانستند.

دکتر دشتی با تبریک این هفته به ایشان و کلیه پرسنل این نهاد در این بخش و همچنین در خصوص کسب مقام اول  استان در زمینه حل پرونده ها با سازش به مدت سه سال متوالی، از سوی این اداره در خصوص امور شورای حل اختلاف این نهاد، ایشان را چهره ای ماندگار و مردمی دانستند.

دکتر دشتی اظهار امیدواری کردند که شرایط به نحوی رقم بخورد که مراجعه ی مردم روز به روز کمتر و گرفتاریهای ناشی از پرونده ها و شکایات به حداقل برسد.
لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1399/04/03