دیدار با خانواده ی بسیجی جانباز

به مناسبت بزرگداشت یاد و نام شهید دکتر چمران، و بزرگداشت روز بسیج اساتید، دکتر سید ابراهیم دشتی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر به همراه اعضای بسیج اساتید شهرستان، با خانواده ی جانباز ۷۰ درصد، رحمان قهرمانی که فرزند ایشان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر می باشد، دیدار نمودند.

به مناسبت بزرگداشت یاد و نام شهید دکتر چمران، و بزرگداشت روز بسیج اساتید، دکتر سید ابراهیم دشتی رییس دانشگاه  آزاد اسلامی واحد زاهدشهر به همراه اعضای بسیج اساتید شهرستان، با خانواده ی جانباز ۷۰ درصد، رحمان قهرمانی که فرزند ایشان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر می باشد، دیدار نمودند.

در این دیدار ضمن تبریک مناسبت این ایام، از رشادتهای این عزیزان تقدیر شد. در این محفل صمیمانه، آقای قهرمانی یادآوری خاطرات دوران دفاع مقدس نمودند و ضمن خیر مقدم به مهمانان از ایشان تشکر نمودند که بعد از مدتی از طرف مسئولان، از ایشان عیادت و سرکشی شده است.

حضار به صحبتها و درد دلهای ایشان گوش فرا داده و مواردی را که مطرح نمودند، اعلام‌کردند در جهت رفع آن تلاش خواهیم کرد.

لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1399/04/04