اطلاعیه برگزاری دوره تابستان 99-98

اطلاعیه برگزاری دوره تابستان 99-98

دانشجویانی که متقاضی اخذ دوره تابستان می باشند حداکثر تا 99/4/23 می بایست آمادگی و دروس پیشنهادی خود را به مدیران گروه اعلام نمایند. ضمناً نکات زیر را مدنظر قرار دهید.

1-    شروع کلاسها از 99/5/4 لغایت 99/5/30 می باشد.

2-    برگزاری امتحانات از 99/6/1 تا 99/6/6 می باشد.

3-    انتخاب واحد بصورت اینترنتی واز 99/4/28 تا 99/5/2 می باشد.

4-    کلاسها در صورت به حد نصاب رسیدن برگزار می گردد.

5-    حداکثر تعداد واحد درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) 8 واحد و درصورتی که دانشجو با حداکثر 10 واحد فارغ التحصیل می شود اخذ 10 واحد در دوره تابستان بلامانع است.

6-     دروس نظری بصورت مجازی (غیرحضوری) و دروس عملی بصورت حضوری اجرا می شوند.

7-    با توجه به محدود بودن زمان ثبت نام و تشکیل کلاسها، انتخاب واحد در خارج از زمان یاد شده به هیچ عنوان میسر نخواهد بود.

8-    دانشجویان لازم است بدهی قبلی خود را تسویه نموده و شهریه ثابت بصورت علی الحساب جهت انتخاب واحد واریز نمایند.

9-    در صورت داشتن هر گونه سوال با شماره 53434701-071 داخلی 215 بخش آموزش می توانید تماس بگیرید.

بازگشت1399/04/17