کشت ذرت در زمینهای کشاورزی تحقیقاتی دانشگاه

دکتر سیدابراهیم دشتی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر بیان نمود که با پایان یافتن برداشت گندم، با مساعدت و کسب مجوز از مراجع ذیصلاح دانشگاه در استان، و مشورت با جهاد کشاورزی و خبرگان محلی منطقه، کشت محصول ذرت آغاز گردید.

دکتر سیدابراهیم دشتی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر بیان نمود که  با پایان یافتن برداشت گندم، با مساعدت و کسب مجوز از مراجع ذیصلاح دانشگاه در استان، و مشورت با جهاد کشاورزی و خبرگان محلی منطقه، کشت محصول ذرت آغاز گردید.

شایان ذکر است  در کاشت این محصول، دانشگاه در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت نظارت و تمام تلاش بر این است که بتوان نهایت استفاده و بهره وری در کنار بحث تحقیقات از زمینهای کشاورزی ایجاد شود.

ریاست دانشگاه افزود، با توجه به تجربه ی کشت محصولات در سال قبل، در صدد هستیم تا هرسال به لحاظ کیفیت، کمیت و‌ تنوع محصولات کشاورزی، کارنامه قابل توجهی ارائه دهیم.
لینک منتشر شده در آنا

بازگشت1399/04/18