بازسازی راه خاکی منتهی به زمینهای کشاورزی دانشگاه

به منظور تردد آسان و حمل و نقل محصولات و ادوات کشاورزی و با پیگیریهای انجام شده توسط دکتر سید ابراهیم دشتی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر، و کارکنان دانشگاه از جمله آقای محمدحسین حمیده و کمک و حمایت مسولین استانی دانشگاه آزاد اسلامی قسمتی از راه منتهی به زمینهای کشاورزی به طول ۲ کیلومتر، با همکاری جهاد کشاورزی شهرستان، منطقه و جناب روستا بدون هیچ هزینه ای توسط دانشگاه مرمت و بازسازی شد.

این مسیر که به دلیل خاکی بودن، پر از چاله و ناهموار شده بود، با این اقدام، مسطح و رفت و آمد در آن تسهیل گردید. دسترسی آسان به قسمتهای مختلف مزارع دانشگاه و جلوگیری از اصطحلاک وسایل نقلیه مهمترین هدفی بود که با نامه نگاریهای مکرر توسط رییس دانشگاه و همکاری مسئولین منطقه و شهرستان این امر محقق شد. با اجرایی شدن مرمت و تسطیح این قسمت از راه خاکی، نه تنها دانشگاه، بلکه تمام مالکین و کشاورزانی که در این مسیر فعال هستند از مواهب آن بهره مند گردیدند.

بازگشت1399/05/01